EN VERDEN AF SMAG

ET UOVERTRUFFEN UDVALG.

Vi er aldrig tilfredse med ‘gode nok’ smage. I alt hvad stræber efter, om det er at finde den sjældne ingrediens eller rejse verden rundt, for at prøve den specielle smag, så går vi hele vejen. Hvis det er nødvendigt, så opfinder vi nye veje, for at producere e-væsker af bedste smag og kvalitet.

Vi ved, at det er udvalget af smage, der gør e-damp så tiltalende og fornøjeligt. Så vi vil aldrig stoppe med at brygge, opfinde og producere de bedste, mest originale og efterspurgte smage. Det er det der gør os til de førende inden for smagsteknologi.

FINESTE INGREDIENSER

LAVET UNDER DE BEDSTE FORHOLD.

Den perfekte damp handler om kvalitet. Kvalitet i valget af ingredienser, kvalitet i hele fabrikationsprocessen, kvalitet af de løbende produkttest, kontrollen med temperaturen på lageret, indpakningen, vores medarbejdere og sidst men ikke mindst – kvaliteten af den service vi giver dig. Vi kunne aldrig drømme om at producere noget vi ikke selv ville dampe, eller give dig en dårligere service en den vi selv ville forvente.

  • Alle vores e-væsker bliver produceret med nikotin af højeste kvalitet, der alle opfylder USP og EP specifikationerne.

  • De bliver alle produceret i UK i et ISO-certificeret laboratorium, for at sikre sterilitet og den bedste hygiejne.

  • De er alle fri for DEG, diacetyl og acetyl propionyl.

  • De er alle produceret med ingredienser fra EU af højeste kvalitet.

VI ER PÅ VEJ TIL DIG

NYE BUTIKKER I HELE DANMARK.

I løbet af 2017 og 2018 udvider vi vores butikskæde markant. Vi vil gerne være der hvor du er. Derfor bliver Mvapers butikkerne løbende lavet om til vores Decadent Vapours by Mvapers konceptbutikker, hvor du kan få vores store udvalg af e-væsker, aromaer, nikotin og baser – såvel som vores store udvalg af e-cigaret udstyr og tilbehør.

Som du kan se på kortet på vores butiksside, så dækker vi allerede en stor del af Jylland og Fyn, men det er slet ikke slut endnu. Vi vil gerne være til stede i hele Danmark, så inden længe kan det være vi åbner i din by.